De onderneming VANAC. is net na de eeuwwisseling opgestart door 2 generaties en staat voor de familienaam Van Acker. Sinds de oprichting heeft Bert Van Acker de taken van z'n vader overgenomen.

De vakkennis en passie voor het vak zit in onze genen maar ook in het DNA van VANAC. Er is bewust gekozen een kleine onderneming te blijven, om controle op de uitvoerende werken te bewaren. Blijvend investeren in machines en samen met onze sterke en betrouwbare partners, brengen wij kleinere en grotere projecten tot een pracht eindresultaat. Vanaf het eerste contact, doorheen de werken, tot aan de eindafrekening heeft u met Bert steeds hetzelfde aanspreekpunt.

"Soms is het niet mogelijk een oproep te beantwoorden doordat ik zelf dagelijks op de werkvloer sta, maar dan proberen we op een later tijdstip opnieuw contact te maken."


Wij zijn actief in zowel nieuwbouw, verbouwing en renovatie. Constructiewerken voor muren en/of dak, gevelbekledingen, binnendeuren, trappen, zowel binnen- als buitenschrijnwerken dus. Wij hebben ook een eigen toonzaal, waar u kan zien en voelen hoe uw toekomstige ramen - deuren - poorten kunnen zijn.

Door de uitgebreide kennis die is doorgegeven en up-to-date te blijven met nieuwe technieken, bieden wij een betrouwbare en ruime ervaring aan, waarop onze klanten kunnen rekenen om hun plannen te realiseren.